Praktijkinformatie

Werkdagen

  • Huisarts R. Hendriks. BIG-nummer 39057559301
    dinsdag, woensdag en donderdag
  • Huisarts M.P. Huizing. BIG-nummer 59057782801
    maandag, dinsdag en donderdag
  • Huisarts W.M. Renders. BIG-nummer 9909822701                                            maandag, donderdag en vrijdag

Afspraak

Bij het maken van een afspraak kunt u aangeven bij wie u een afspraak wilt. Helaas zijn wij niet altijd in staat aan uw voorkeur te voldoen. Op dat moment zal u een afspraak bij een andere huisarts worden aangeboden of krijgt u de keuze te wachten tot een later tijdstip. Hiervoor vragen wij uw begrip.

Onze assistentes en praktijkondersteuner ondersteunen ons zoveel mogelijk in onze werkzaamheden. U kunt rechtstreeks bij hen terecht voor onder andere: uitslagen van onderzoeken, het meten van de bloeddruk, aanstippen van wratten, verbinden van wonden en verwijderen van hechtingen, uitspuiten van oren, glucose-controle, urine-onderzoek, het maken van uitstrijkjes en het geven van injecties. Na verwijzing door 1 van de huisartsen of op uitnodiging kunt u ook bij hen terecht voor: longfunctie-onderzoek, vaatonderzoek van de benen (enkelarm-index) en periodieke controles voor mensen met een verhoogd risico op hart- en vaatziekten.

Daarnaast worden wij ondersteund door diabetesverpleegkundige Manon Fokken. Zij zorgt voor de begeleiding en controles van patienten met diabetes in onze praktijk. Ongeveer 1 keer per jaar zult u ook worden gecontroleerd door de huisarts.

Dorine Peters is als POH GGZ werkzaam bij ons in de huisartsenpraktijk. Zij heeft ruime ervaring binnen de geestelijke gezondheidszorg. Na verwijzing door de huisarts kunt u bij haar terecht voor psychische klachten.

Wij vinden het belangrijk ondersteuning te bieden aan de opleiding van nieuwe (huis)artsen en doktersassistentes. Dit betekent dat u in de praktijk op verschillende plekken te maken kunt krijgen met opleidingsactiviteiten. Uiteraard wordt dit altijd eerst met u overlegd.

Patiëntenenquêtes

Huisarts MMJ Hendriks

Huisarts MP Huizing

Huisarts WM Renders