Beste patiënten,

Met deze brief willen wij u op de hoogte brengen van een aantal veranderingen binnen huisartsenpraktijk Hendriks en Huizing.

Vanaf 1 maart 2023 zal Wendy Renders toetreden als praktijkhouder, naast Martine Huizing en Rian Hendriks. Dat betekent dat ook de naam van de praktijk zal gaan veranderen. Wij hebben ervoor gekozen om vanaf 1 januari 2023 verder te gaan als huisartsenpraktijk De Raepop.

Wij willen u verder laten weten dat vanaf 1 januari 2023 Margot van Rossum ons team is komen versterken als vaste huisarts. Zij zal werken op de maandagen en de vrijdagen. Sharon Sommers zal ook werkzaam blijven in de praktijk.

Wendy Renders

Mijn naam is Wendy Renders en ik ben 43 jaar oud. Ik woon in Arnhem en ik heb een man en drie kinderen van 9, 12 en 13. Ik heb mijn geneeskunde opleiding gedaan in Rotterdam, waarna ik naar Arnhem ben verhuisd en mijn vervolgopleiding tot huisarts in Nijmegen heb afgerond. Ik ben nu 8 jaar werkzaam als huisarts.

Ik werk nu meer dan drie jaar in deze praktijk en ben zeer blij dat ik vanaf 1 maart 2023 mede praktijkhouder mag zijn. Ik doe mijn werk met veel plezier in ons prettige team. De veelzijdigheid onder de patiënten in deze praktijk is iets wat ik erg uitdagend vind. Het geeft mij veel voldoening om in mijn werk mensen bij te staan en te begeleiden bij ziekte, maar ook bij andere moeilijke of juist blije momenten in het leven.  Ik verheug mij op een toekomst binnen huisartsenpraktijk De Raepop.

De Raepop

De nieuwe naam van de praktijk komt overeen met de hofstede die al op kaarten uit de zestiende eeuw is aangegeven met de naam Raepop. Naar deze hofstede is de Raapopseweg vernoemd, waar ook onze praktijk aan gelegen is. Meer informatie hierover kunt u vinden op www.angerenstein-arnhem.nl

 

Team huisartsenpraktijk de Raepop